mandag 18. juni 2012

Peter Pan i Parken!

Hei!

I over 30 år har 2.klasse ved Teaterhøgskolen i Oslo satt opp teater for barn i Frognerparken! For mange familier, barnehager og skoler er dette en sommertradisjon. I år skal 2.klassen sette opp den fantastiske historien om PETER PAN!

Det er 7 studenter som i år vier sommeren sin til Peter Pan. De tilbringer sommerferien i sirkusteltet ved Monolitten i Frognerparken. Her har de vært i mange uker for å øve og øve, bare for at forestillingen skal bli best mulig! Med seg på laget som regissør har de skuespiller Bernhard Arnø.

I dag, mandag 18.juni er det premiere!! Forestillingen skal spilles helt frem til 15.juli, og den skal spilles flere ganger om dagen! Forestillingen passer veldig godt til både barn og voksne! Hele fortellingen handler jo om gutten som aldri vil bli voksen, så jeg er sikker på at voksne også vil like denne forestillingen meget godt!

Dere kan lese mer om forestillingen, og se spilleplan på http://peterpaniparken.no/ . Her kan dere også bestille billetter!

Denne bloggen kommer til å gi dere informasjon om forestillinger, vise bilder, og annet moro!! :) Jeg som styrer den er pr-ansvarlig for forestillingen, og vil veldig gjerne at så mange som mulig skal ta turen!! Premieren er i kveld, og den er utsolgt. Men dere som leser må GJERNE bestille billetter til andre forestillinger! Det er veldig billig, og meget underholdende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar